Wie ben ik?

Jolanda Verdegaal is mijn naam, woon en werk in het gezellige, mooie Eersel samen met mijn drie dochters naast ons huis een aparte, fijne ruimte om te werken. Ik combineer deze creativiteit van mozaïeken met personal coaching; To Be Me Coaching en fotografie; PhotoJol.

crea_0001    crea_0002

Ik vind het goed een balans voor mij. Ik vind de kracht in mezelf met mijn creativiteit en bewegen, oa fotografie, mozaïeken, schilderen, sporten ed.

Mijn visie is: Met liefde en plezier met mensen werken en mensen die dat willen bij zichzelf laten komen, door creativiteit, coachen en fotografie.

Mijn levenstekens zijn: een hart en de zon. Een hart = liefde en de zon = energie. Als de zon schijnt is alles fijner, dus laat de zon in jezelf schijnen en sluit fijne dingen en de liefde in je hart.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd die mijzelf completer en gelukkiger hebben gemaakt en waardoor ik deze werkzaamheden uit te kan voeren.

gebruiken voor profielfoto mozaiek

7en15_0048-vierkant

moza 13_0039 moza 13_0035 20130624_220615

Contact; Jolanda Verdegaal, Lindehof Zuid 63, 5521 EE Eersel, Tel 06-51123220. Mail; info@mozaiekkunstbrabant.nl